Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са възможни проблеми с колегите.: Хороскопът за 9 април

О венът ще се сблъска с промени, а при девата са възможни проблеми с колегите. Ето какъв е дневният ви хороскоп за 9 април. Зоди...

Овенът ще се сблъска с промени, а при девата са възможни проблеми с колегите. Ето какъв е дневният ви хороскоп за 9 април.

Зодия Овен

Денят е белязан с промени, получаване на знания обмен на информация. По-добре е за вас да не се занимавате с отговорни неща и да потърсите вътрешно спокойствие в по-творческа работа.

Зодия Телец

Ден, изпълнен с трудности в семейно и финансово отношение. Неблагоприятното разположение на планетите оказва отрицателно влияние на професионалните ви стремежи.

Зодия Близнаци

Ден изпълнен с трудности в колегиалните и професионални отношения. Вероятно липсата на обективно отношение към вас от страна на колегите ви изнервя и снижава вашето самочувствие.

Зодия Рак

Днес бъдете предвидливи в постъпките и делата си. Избягвайте негативното си отношение към критиката на околните, не бъдете прекалено самоуверени, подтиснете самолюбието си.

Зодия Лъв

Неподходящ ден за делови контакти. Не бива да се занимавате с нови неща днес. По-добре прегледайте старите планове. Те могат да бъдат много актуални към днешна дата.

Зодия Дева

Днес внимателно се оглеждайте наоколо. Обърнете внимание на околните – колеги, партньори и роднини. Възможни са усложнения в отношенията с тях.

Зодия Везни

Звездите предричат успех на онези от вас, които се занимават с творчески професии. Вие можете да реализирате набелязаното, благодарение на работоспособността си, за кратко време.

Зодия Скорпион

Ден, изпълнен с трудности и препятствия. Жизненият ви потенциал се снижава. Бъдете внимателни при работа с остри неща. В интимен план сте разочаровани.

Зодия Стрелец

Днешният ден е много подходящ за придвижване по служебната стълбица. Не изпускайте този шанс, ако имате такива амбиции, финансовото ви състояние бавно, но сигурно се повишава.

Зодия Козирог

Разположението на звездите е неблагоприятно. Проявата на самообладание и обективната оценка на обстоятелствата помагат на жените от знака да избягнат кавгите с партньора или празните разговори, които няма да доведат до нищо конкретно, освен пълно разваляне на отношенията.

Зодия Водолей

Предстоят ви множество плодотворни творчески контакти и доста срещи с интересни хора. Поради чести промени в настроението и самочувствието вие изглеждате многолики и загадъчни.

Зодия Риби

Участието в семеен бизнес е изгодно за вас. Възможността да печелите, даже без да излизате от дома си ви дава възможността да имате повече свободно време, което може да прекарвате с приятни за вас хора.

Източник: Хороскопа 

Няма коментари