Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Top Ad

{fbt_classic_header}

Header Ad

Актуално:

latest

Трикове, с които да прогоните молците от дома си

За мнозина ароматът на свежи орехи е приятен, но за молците, той е причина за бягство. Молците са известни вредители, които атак...

За мнозина ароматът на свежи орехи е приятен, но за молците, той е причина за бягство. Молците са известни вредители, които атакуват дрехи, завивки и всичко, което се съхранява в гардероби и шкафове. Въпреки че пазаруваме различни продукти за борба с тях, те не винаги са ефективни.

Трикове, с които да прогоните молците от дома си

Зелени орехови листа

Те са естествено средство срещу молци. Как малките орехови листа могат да ни спасят от този проблем? Отговорът е в техните естествени свойства. Зелените орехови листа съдържат йод и етерични масла, които имат антибактериални свойства.

Когато се поставят сред дрехите в гардероба, те излъчват тези съставки, които не само унищожават бактериите, но и прогонват молците.

Предпазни мерки 

Важно е да се обърне внимание, че при използването на зелени орехови листа може да има риск от боядисване на текстила в гардероба. Затова, за да се избегне този проблем, може да използвате изсушени орехови листа или стари орехови плодове.

Това ще бъде достатъчно, за да се предпазите от молците, като същевременно запазите вашите дрехи, пшше actualno.com.

Няма коментари